Profesionālā izglītība
Kvalifikācijas līmeņa paaugstināšana
Konditora palīgs
Programmas mērķis: Izglītības procesa rezultātā sagatavot darbam kvalificētu konditora palīgu, kas strādā konditorejas vai ēdināšanas uzņēmumā atbilstoši konditora norādījumiem. Veic izejvielu un produktu pirmapstrādi, sagatavo darba inventāru, iekārtu. Gatavo konditorejas starpproduktus un izstrādājumus, ievērojot receptūras.
Uz doto brīdi mācību programma NETIEK REALIZĒTA❗
Programmas saturs (480 akad. st.):
- Konditorejas izstrādājumu gatavošanas tehnoloģija;
- Konditorejas uzņēmumu organizācija un tehnoloģiskais aprīkojums;
- Pārtikas preču zinības;
- Sanitārija un higiēna;
- Sabiedrības un cilvēka drošība;
- Saskarsmes pamati;
- Profesionālā svešvaloda;
- Kvalifikācijas prakse;
- Noslēguma pārbaudījums.
Pēc programmas apgūšanas tiek izsniegta valsts atzīta profesionālās kvalifikācijas apliecība – 2. profesionālās kvalifikācijas līmenis (atbilst trešajam Latvijas kvalifikāciju ietvarstruktūras līmenim (III LKI))
Citas mācību programmas